Voor recent werk: zie Instagram -  @annettejasperse

Met natuurlijke vormen en patronen als uitgangspunt doet het werk denken aan het lijnenspel van boomtakken, lianen, jonge loten van planten, levende organismen, cellen, of biologische en geologische structuren.
In natuurlijke tinten, maar ook in zwart-wit, met soms juist een fel fluorescerend accent. Fijn als kant of filigraan, ruw als boomschors of een rotsblok.

Zoals in de natuur alles ontstaat, groeit en voortdurend verandert, als in een levende biotoop waarin nooit iets hetzelfde blijft, zo komen de werken ook tot stand; al doende ontstaat en verandert een werk, vormen worden uitgesneden, vervormd en opnieuw gerangschikt,  veranderen weer, krijgen toevoegsels, of worden juist weer ontdaan van wat al te overdadig blijkt te zijn.

Uiteindelijk stap je als toeschouwer in een wereld die geheel op zichzelf staat, maar wel duidelijk resoneert met geologische en biologische verschijnselen uit onze natuurlijke omgeving; een wereld met een almaar groeiende biodiversiteit waar we deel van uitmaken en ook heel graag in vertoeven.